Kolbászos bableves

Kolbászos bableves
Elkészítési idő
5,0 1 Értékelés
Elkészítés nehézsége egyszerű
Árkategória olcsó
Hozzávalók:
  • 20 dkg kolbász
  • bors
  • 40 dkg zöldbab
  • 1 db húsleveskocka
  • fél csokor petrezselyem
  • olaj
  • 2 szál répa
  • 40 dkg bab
  • 1 fej hagyma
  • 5 dkg rizsszemtészta
  • 1 dl tejföl
  • 20 dkg kolbász
  • bors
  • 40 dkg zöldbab
  • 1 db húsleveskocka
  • fél csokor petrezselyem
  • olaj
  • 2 szál répa
  • 40 dkg bab
  • 1 fej hagyma
  • 5 dkg rizsszemtészta
  • 1 dl tejföl

Elkészítés:



Húzzuk le a kolbász bőrét, majd formáljunk gombócokat a húsból!
Süssük meg serpenyőben!
Vegyük ki a gombócokat, majd pároljuk meg a felkockázott hagymát a megmaradt zsíron!
Rakjuk át egy fazékba, adjuk hozzá a babot, a zöldbabot és a felkarikázott répát!
Öntsük fel 1 liter vízzel, tegyük bele a leveskockát, majd főzzük meg fedő alatt!
Rakjuk bele a rizsszemtésztát és a kolbászgombócokat!
Ízesítsük tejföllel és petrezselyemmel!