Kolbászkrém

Kolbászkrém
Elkészítési idő
Értékelés
Elkészítés nehézsége pofonegyszerű
Árkategória pénztárcabarát
Hozzávalók:
  • 10 dkg füstölt kolbász
  • 2 db tojás
  • 1 kicsi fej lilahagyma
  • 5 dkg vaj pici mustár
  • 10 dkg füstölt kolbász
  • 2 db tojás
  • 1 kicsi fej lilahagyma
  • 5 dkg vaj pici mustár

Elkészítés:

A tojásokat feltesszük főni tíz percre, hogy kemények legyenek. Közben a lilahagymát megtisztítjuk, és a késes aprítóban feldaraboljuk. A kolbász héját lehúzzuk, és belecsipkedjük azt is az aprítóba. Ide kerül a megfőtt és megtisztított tojás is a vajjal, pici mustárral együtt. Nincs más tennivaló, mint alaposan összedolgozni, hogy semmi ne maradjon nagy darabban benne.

Utána tálkába kanalazzuk, és legalább egy jó fél órát állni hagyjuk a hűtőben, hogy az ízek összeérjenek.

Friss petrezselyemmel díszítve (ez persze meg is ehető a megkent kenyérszeletekre áttéve), teljes kiőrlésű magos szendvicskenyérrel és friss zöldfélével kínáljuk.

Megjegyzés:

A receptet Timi küldte be. Köszönjük!

Még több recept, konyhai praktika, videó a blikk.hu/recepttar oldalon. Ez is érdekelheti