Kolbászhússal töltött karaj gluténmentesen

Kolbászhússal töltött karaj gluténmentesen
Elkészítési idő
Értékelés
Elkészítés nehézsége egyszerű
Árkategória
Hozzávalók:
  • 5 szelet karaj
  • 5 gombóc kolbászhús (darált hús, fokhagyma, piros paprika, só, bors, kömény)
  • a panírozáshoz:
  • rizsliszt
  • tojás
  • burgonyapehely
  • a rizskörethez:
  • 2 dl rizs
  • 1 teáskanál zsír
  • 4 dl víz
  • ételízesítő
  • a sütéshez:
  • zsiradék
  • 5 szelet karaj
  • 5 gombóc kolbászhús
  • rizsliszt
  • tojás
  • burgonyapehely
  • 2 dl rizs
  • 1 teáskanál zsír
  • 4 dl víz
  • ételízesítő
  • zsiradék

Elkészítés:

A húst kiklopfoljuk, sózzuk, egyik oldalára halmozzuk a kolbászhúst, ráhajtjuk a másik felét, bepanírozzuk – előbb rizslisztbe, majd felvert tojásba, végül burgonyapehelybe forgatjuk, majd a szokásos módon forró zsiradékban kisütjük.

A körethez rizst a teáskanál zsíron megfuttatjuk, felöntjük a vízzel, sóval, ízlés szerint ételízesítővel ízesítjük és puhára pároljuk.

Megjegyzés:

A receptet Tóth Judit küldte be. Köszönjük!