Elkészítés:
A tészta hozzávalóit lágy tésztává összegyúrjuk, és 4 egyforma részre osztjuk. Ezekből lapokat nyújtunk, amit sütőpapiros sütőlapon 180 fokra előmelegített sütőben egyenként megsütünk (tűpróba).
Amikor kihűltek a lapok a következő krémmel töltjük meg. Fél liter tejet felforralunk.
A maradék két dl tejjel a pudingokat kikeverjük és a felforrt tejhez adjuk, és besűrítjük.
A porcukorból és margarinból vajkrémet keverünk (alaposan kihabosítjuk), és a kihűlt pudinggal összekeverjük, végül hozzáadjuk a kókuszreszeléket is, és ezzel a krémmel megtöltjük a lapokat, és a tetejére is kenünk a krémből, amit csokireszelékkel szórunk meg. Csak másnap szeleteljük.
(Én délután készítettem és reggel szépen lehetett szeletelni.)
Megjegyzés:
A receptet Domján Mária küldte be. Köszönjük!
Még több recept, konyhai praktika, videó a blikk.hu/recepttar oldalon.
Ez is érdekelheti