Klasszikus ráchús

Klasszikus ráchús

Elkészítési idő

75 perc alatt elkészülő ételek

Elkészítés nehézsége

Egyszerű ételek

Árkategória

Közepesen költséges ételek

Hozzávalók:

  • 50 dkg sertéstarja
  • 60 dkg burgonya
  • 20 dkg vöröshagyma
  • 20 dkg zöldpaprika
  • 15 dkg paradicsom
  • 2 dl tejföl
  • 0,5 dl olaj
  • bors

Elkészítés:

Olajjal kikent tepsit krumplikarikákkal bélelek és megsózom.

Ráteszem a felkarikázott zöldpaprikát és paradicsomot, aztán a hagymakarikákat.

Újból sózom és borsozom.

Végén ráfektetem a kissé kiklopfolt, besózott tarjákat.

Közepes hőmérsékletű sütőben sütöm 50 percen át, felénél megfordítva a húst.

Ha puhára sült az egész, akkor tejföllel leöntve, még pirítom picit.

Neked ajánljuk