Klasszikus bárányraguleves

Klasszikus bárányraguleves

Elkészítési idő

75 perc alatt elkészülő ételek

Elkészítés nehézsége

Közepesen bonyolult ételek

Árkategória

Költséges ételek

Hozzávalók:

  • 40 dkg báránycomb
  • 15 dkg gomba
  • 2 szál sárgarépa
  • 2 szál fehérrépa
  • 1 fej vöröshagyma
  • 5 dkg parasztsonka
  • 10 dkg margarin
  • 2 dl tejszín
  • 1 dl tejföl
  • 1 db füstölt hús kocka
  • csipet őrölt kömény
  • pirospaprika
  • 1 ek. tárkonyecet
  • csipet szárított tárkony
  • ételízesítő
  • bors

Elkészítés:

A húst felkockázom.

Margarinon dinsztelem az aprított hagymát, áttört fokhagymát, köménnyel, ételízesítővel.

1 mk. pirospaprikával hintem és mehet bele a hús, nagy lángon párolni.

Tejszínnel locsolom és hozzáadom a kcokázott zöldségeket, a gombát is.

A húskockával, tárkonnyal, ételízesítővel ízesítem és felengedem a levesnek való vízzel.

Ha megfőtt a tartalma, akkor tejföllel habarom és tárkonyecettel, parasztsonkával tálalom.

Neked ajánljuk