Hozzávalók:
  • kerek kakaós piskótalap
  • 4 dl folyadék
  • 2 db tejszínhab
  • 2 db habfixáló
  • 1 üveg meggybefőtt
  • 1 vaníliapuding
  • cukor
  • vanília aroma
  • kevés fanyar lekvár
  • kerek kakaós piskótalap
  • 4 dl folyadék
  • 2 db tejszínhab
  • 2 db habfixáló
  • 1 üveg meggybefőtt
  • 1 vaníliapuding
  • cukor
  • vanília aroma
  • kevés fanyar lekvár

Kirsch torta

Elkészítési idő
5,0 4 Értékelés
Elkészítés nehézsége egyszerű
Árkategória pénztárcabarát

Elkészítés:

Főzöm a pudingot, majd hozzáadom a meggyet, mikor épphogy kész. Felharmadolom a piskótát, rákenem a fanyar lekvárt. Beletöltöm a meggyes pudingot, majd bevonom tejszínnel. Meggyszemekkel és csokidarával díszítem a tetejét.

Még több recept, konyhai praktika, videó a blikk.hu/recepttar oldalon. Ez is érdekelheti