Kínai zöldségleves üvegtésztával

Kínai zöldségleves üvegtésztával
Elkészítési idő
5,0 1 Értékelés
Elkészítés nehézsége egyszerű
Árkategória pénztárcabarát
Hozzávalók:
  • 5 dkg friss gyömbér
  • 1 kisebb fej karfiol
  • 2 evőkanál étolaj
  • 3 db sárgarépa
  • 1 db fehérrépa
  • 2 l csontleves alaplé
  • 10 dkg üvegtészta
  • 2 evőkanál szójaszósz
  • kaliforniai paprika
  • 5 dkg friss gyömbér
  • 1 kisebb fej karfiol
  • 2 evőkanál étolaj
  • 3 db sárgarépa
  • 1 db fehérrépa
  • 2 l csontleves alaplé
  • 10 dkg üvegtészta
  • 2 evőkanál szójaszósz
  • kaliforniai paprika

Elkészítés:

A répát és a gyökeret meghámozzuk és felkarikázzuk, kevés olajon megdinszteljük, majd hozzáadjuk a nagy lyukú reszelőn lereszelt gyömbért is, valamint az apró rúzsaira szedett karfiolt és a kaliforniai paprikát is.

Az alaplével felöntjük, szójaszósszal ízesítjük. 10 percig főzzük. Ha szükséges utána ízesítünk (én kevés chilit ekkor tettem bele). A tűzről lehúzzuk, beletesszük az üvegtésztát és 10 perc múlva tálalhatjuk is.

Megjegyzés:

A receptet Scarlett69 küldte be. Köszönjük!