Kínai szezámmagos csirke falatok

Kínai szezámmagos csirke falatok
Elkészítési idő
Értékelés
Elkészítés nehézsége egyszerű
Árkategória pénztárcabarát
Hozzávalók:
  • 50 dkg csirkemell
  • a páchoz:
  • 1 evőkanál olívaolaj
  • 1 evőkanál fehérbor
  • 1 mokkáskanál fehér bors
  • a bundához:
  • 1/2 csomag sütőpor
  • 1 evőkanál olaj
  • 2 db tojás
  • 9 evőkanál liszt
  • 1 dl víz
  • a mázhoz:
  • 2 dl ketchup
  • 2 evőkanál méz
  • szezámmag
  • 50 dkg csirkemell
  • 1 evőkanál olívaolaj
  • 1 evőkanál fehérbor
  • 1 mokkáskanál fehér bors
  • 1/2 csomag sütőpor
  • 1 evőkanál olaj
  • 2 db tojás
  • 9 evőkanál liszt
  • 1 dl víz
  • 2 dl ketchup
  • 2 evőkanál méz
  • szezámmag

Elkészítés:

A csirkemelleket nagyobb kockákra vágjuk. A pác hozzávalóit összekeverjük, ebben a húst bepácoljuk.

A bundához valókat összekeverjük, majd a húsokat beleforgatjuk ebbe a tésztamasszába, és olajban kisütjük.

A mázhoz valókat összekeverjük, és a kisült, lecsepegtetett húsokat belemártogatjuk. Szezámmaggal megszórva, rizzsel tálaltjuk.

Megjegyzés:

A receptet Vass Lászlóné küldte be. Köszönjük!