Elkészítés:
A csirkemelleket nagyobb kockákra vágjuk. A pác hozzávalóit összekeverjük, ebben a húst bepácoljuk.
A bundához valókat összekeverjük, majd a húsokat beleforgatjuk ebbe a tésztamasszába, és olajban kisütjük.
A mázhoz valókat összekeverjük, és a kisült, lecsepegtetett húsokat belemártogatjuk. Szezámmaggal megszórva, rizzsel tálaltjuk.
Megjegyzés:
A receptet Vass Lászlóné küldte be. Köszönjük!
Még több recept, konyhai praktika, videó a blikk.hu/recepttar oldalon.
Ez is érdekelheti
Kategóriák
kínai
,
szárnyasétel
,
ebéd-vacsora otthonra
,
nyári
,
Őszi
,
téli
,
tavaszi
,
pénztárcabarát
,
egyszerű
,
45 perc
,
főétel