Kenyértekercs nyárson

Kenyértekercs nyárson
Elkészítési idő
3,0 1 Értékelés
Elkészítés nehézsége
Árkategória
Hozzávalók:
  • 4 szelet toast kenyér
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 1 kis csokor metélőhagyma
  • 1 csokor petrezselyem
  • 5 dkg ecetes-olajos piros paprika
  • 12,5 dkg natúr sajtkrém
  • 1 evőkanál tormakrém
  • fanyársak
  • 4 szelet toast kenyér
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 1 kis csokor metélőhagyma
  • 1 csokor petrezselyem
  • 5 dkg ecetes-olajos piros paprika
  • 12,5 dkg natúr sajtkrém
  • 1 evőkanál tormakrém
  • fanyársak

Elkészítés:

A toast kenyérnek a széleit levágjuk, és a kenyérbelet nyújtófával kissé ellapítjuk. A fokhagymát meghámozzuk és apróra vágjuk. A snidlinget és a petrezselymet megmossuk, lerázzuk, finomra vágjuk. A paprikát lecsepegtetjük, és apróra vágjuk.

A krémsajtot simára keverjük, sózzuk, borsozzuk. Elfelezzük és az egyik felét összekeverjük a fűszernövényekkel, a tormakrémmel, a másik felét pedig a paprikával.

Felváltva megkenjük a kenyérszeleteket a kétféle krémmel, és szorosan feltekerjük. Fóliába becsavarjuk, és 30 percre a hűtőbe tesszük.

Tálalás előtt eltávolítjuk a fóliát, és a kenyeret 1 cm vastag szeletekre vágjuk. Nyársakra húzzuk, és poharakba állítva tálaljuk. Salátát kínálhatunk még hozzá.

Megjegyzés:

Fotó: RAS / Recepttár

Még több recept, konyhai praktika, videó a blikk.hu/recepttar oldalon. Ez is érdekelheti