Kelt lepényke (húsmentesen) sütőtökkel, almával, lilahagymával és fetával

Kelt lepényke (húsmentesen) sütőtökkel, almával, lilahagymával és fetával
Elkészítési idő
Értékelés
Elkészítés nehézsége egyszerű
Árkategória pénztárcabarát
Hozzávalók:
  • a lepénykéhez:
  • 125 g gluténmentes kenyérliszt
  • 120 g víz
  • 1 dkg élesztő
  • 1 kávéskanál cukor
  • 1 mokkáskanál só
  • 1 evőkanál olaj
  • 1 tojás
  • a feltéthez:
  • kevés tejföl
  • párolt sütőtök
  • 1 kisebb lilahagyma
  • kevés fetasajt
  • tökmag
  • 125 g gluténmentes kenyérliszt
  • 120 g víz
  • 1 dkg élesztő
  • 1 kávéskanál cukor
  • 1 mokkáskanál
  • 1 evőkanál olaj
  • 1 db tojás
  • kevés tejföl
  • párolt sütőtök
  • 1 kisebb lilahagyma
  • kevés fetasajt
  • tökmag

Elkészítés:

A tészta hozzávalóit összekeverjük, kidagasztjuk és meleg helyen megkelesztjük.

Kisebb kerek, sütőpapírral bélelt formába tesszük, lekenjük tejföllel, megsózzuk, rátesszük a párolt tököt, a tetején elosztjuk a karikára vágott lilahagymát és a kisebb kockákra vágott fetát és a tökmagot.

180 fokra előmelegített sütőbe tesszük és 20 perc alatt megsütjük.

Megjegyzés:

A receptet Tóth Judit küldte be. Köszönjük!