Keleti báránypecsenye

Keleti báránypecsenye
Elkészítési idő
4,0 3 Értékelés
Elkészítés nehézsége egyszerű
Árkategória közepesen költséges
Hozzávalók:
  • 75 dkg bárányhús
  • 1 fej nagy vöröshagyma
  • 4 gerezd fokhagyma
  • 1 ek. paradicsompüré
  • 1 db húsleveskocka
  • liszt
  • olaj
  • kardamom
  • chili
  • őrölt gyömbér
  • kömény
  • koriander
  • bors
  • 75 dkg bárányhús
  • 1 fej nagy vöröshagyma
  • 1 fej fokhagyma
  • 1 ek. paradicsompüré
  • 1 db húsleveskocka
  • liszt
  • olaj
  • kardamom
  • chili
  • őrölt gyömbér
  • kömény
  • koriander
  • bors

Elkészítés:

A kockázott húst sózom, borsozom és lisztbe forgatva kisütöm olajon, hirtelen.

Az aprított hagymát is megdinsztelem külön, kevés olajon, majd hozzáadom a bárányhúst.

Kedvem szerint ízesítem a fűszerekkel, paradicsompürével és kevergetve beleöntöm az 1-2 pohár vízben oldott leveskockát.

Lefedve, kis lángon főzöm, nagyjából 1 órán át, hogy a hús puha legyen.