Hozzávalók:
  • 6 kis csomag Albert keksz
  • Krém:
  • 35 dkg cukor
  • 1 l tej
  • 25 dkg margarin
  • 2 tasak csoki pudingpor
  • 3 ek. kakaó
  • 4 ek. liszt
  • 1 tasak vaníliás cukor
  • 1/2 dl rum
  • 6 csomag (kicsi) Albert keksz
  • 35 dkg cukor
  • 1 liter tej
  • 25 dkg margarin
  • 2 tasak csoki pudingpor
  • 3 ek. kakaó
  • 4 ek. liszt
  • 1 tasak vaníliás cukor
  • 1/2 dl rum

Kekszes finomság

Elkészítési idő
4,0 5 Értékelés
Elkészítés nehézsége egyszerű
Árkategória pénztárcabarát

Elkészítés:

A krémhez az alapanyagokat, a margarint és rumot leszámítva, összekeverem, krémes állagúvá. Lassan hozzáöntöm a tejet, utána kis lángon, állandó kavargatás mellett, simára főzöm. A krémmel ragasztom össze a kekszeket, így kapunk 3 rudat. Utána fél napig, hűtőben hagyom állni, aztán felszeletelem ferdén, így kapva csíkos sütiket.