Hozzávalók:
- A tésztához:
- 6 tojás
- 2 ek. kakaópor
- 6 ek. liszt
- 6 ek. cukor
- 1 csomag sütőpor
- A töltelékhez:
- 30 dkg darált háztartási keksz
- 20 dkg margarin
- 20 dkg porcukor
- 1,5 dl feketekávé
- 1 ek. kakaópor
- A krémhez:
- 20 dkg porcukor
- 1 csomag főzős csokis pudingpor
- 3 dl tej
- 20 dkg margarin
- A díszítéshez:
- 10 dkg étcsokis tortabevonó
- 1 ek. olaj
- tejszínhab
-
6 db
tojás
-
3 ek.
kakaópor
-
6 ek.
liszt
-
6 ek.
cukor
-
1 csomag
sütőpor
-
30 dkg
darált háztartási keksz
-
40 dkg
margarin
-
40 dkg
porcukor
-
1,5 dl
feketekávé
-
1 csomag
főzős csokis pudingpor
-
3 dl
tej
-
10 dkg
étcsokis tortabevonó
-
1 ek.
olaj
-
tejszínhab
Elkészítés:
A tészta alapanyagaiból piskótát készítünk, és forró sütőben kb. 40 perc alatt készre sütjük. Hagyjuk kihűlni, majd kettévágjuk.
A töltelékhez a margarint felolvasztjuk és a többi hozzávalóval összekeverjük.
Megfőzzük a pudingot a krémhez. A margarint a porcukorral habosra keverjük, majd a pudinghoz adjuk.
Keverjük össze!
A tortalapokat a töltelékkel megkenjük, kívülről bevonjuk a krémmel a tortát, a tetejét csokimázzal és tejszínhabbal díszítjük.
Még több recept, konyhai praktika, videó a blikk.hu/recepttar oldalon.
Ez is érdekelheti
Kategóriák
Vegetáriánus ételek
,
Klasszikus ételek
,
Házias ételek
,
Ünnepi ételek
,
Finomságok gyerekzsúrra
,
Közepesen költséges ételek
,
Közepesen bonyolult ételek
,
90 perc alatt elkészülő ételek
,
Desszertek
,
Torta receptek
,
Csokis receptek