Karamellás dió krémmel töltött ostya

Karamellás dió krémmel töltött ostya
Elkészítési idő
Értékelés
Elkészítés nehézsége pofonegyszerű
Árkategória olcsó
Hozzávalók:
  • 200 g (1 csomag) ostya tortalap
  • 35 dkg porcukor
  • 25 dkg vaj
  • 2 tubus sűrített tej (175 g)
  • 20 dkg dió
  • 6 dkg baba piskóta
  • 200 g ostya tortalap
  • 35 dkg porcukor
  • 25 dkg vaj
  • 2 tubus sűrített tej
  • 20 dkg dió
  • 6 dkg baba piskóta

Elkészítés:

A cukrot világosra karamellizáljuk, hozzáadjuk a sűrített tejet és addig kavargatjuk, amíg a karamell fel nem oldódik.

Ezután sorban belekeverjük a vajat, az apróra vágott diót és a lereszelt babapiskótát.

Az így elkészült krémmel megkenjük az ostyalapokat és egymásra rétegezzük.

Rövid ideig állni hagyjuk, majd felszeleteljük.

Megjegyzés:

A receptet Szekeresné küldte be. Köszönjük!