Karácsonyfák

Karácsonyfák

Elkészítési idő

45 perc alatt elkészülő ételek

Elkészítés nehézsége

Pofonegyszerű ételek

Árkategória

Pénztárcabarát ételek

Hozzávalók:

  • 6 db eper
  • 6 db töltött keksz
  • 1 tojásfehérje
  • zöld ételszínezék
  • kb. 20 dkg porcukor

Elkészítés:

Az epret megmossuk, kicsumázzuk és papírtörlőn leszárítjuk. Közben a tojásfehérjét az átszitált porcukorral kikeverjük, egy keveset meghagyunk a fehér mázból a többit beszínezzük zöldre, és bevonjuk vele az epreket, száradni hagyjuk, a maradék fehér mázból csúcsot csinálunk a „fenyőfák” tetejére.

Közepére egy mikulást ültettem, ami pillecukorból és eperből készült. Gyerekek imádni fogják ezt az asztaldíszt, de vigyázat hűtés nélkül sokáig nem tartható el!

Neked ajánljuk