Kapros-túrós édes palacsinta

Kapros-túrós édes palacsinta
Elkészítési idő
1,0 1 Értékelés
Elkészítés nehézsége pofonegyszerű
Árkategória
Hozzávalók:
  • liszt
  • tojás
  • ásványvíz
  • a sütéshez:
  • kevés olaj
  • a töltelékhez:
  • túró
  • kapor
  • cukor (ízlés szerint)
  • liszt
  • tojás
  • ásványvíz
  • a sütéshez
  • kevés olaj
  • túró
  • kapor
  • cukor

Elkészítés:

A szokásos módon palacsinta tésztát készünk ásványvízzel, és olajozott serpenyőben kisütjük.

Vékony palacsintákat sütünk, és a kapros túróval megtöltjük. Batyut formázunk belőle, amit kis kapor szállal átkötünk díszítésként.

Megjegyzés:

A receptet Láda Zsuzsanna küldte be. Köszönjük!

Még több recept, konyhai praktika, videó a blikk.hu/recepttar oldalon. Ez is érdekelheti