Kapros-gombás karaj

Kapros-gombás karaj

Elkészítési idő

60 perc alatt elkészülő ételek

Elkészítés nehézsége

Közepesen bonyolult ételek

Árkategória

Közepesen költséges ételek

Hozzávalók:

  • 8 szelet sertéskaraj
  • 25 dkg gomba
  • 1 fej vöröshagyma
  • 1 dl tejföl
  • 4 dkg liszt
  • 1 csokor friss kapor
  • pirospaprika
  • olaj

Elkészítés:

A húsokat kissé kiklopfolom, besózom és olajon átsütöm őket.

A visszamaradt zsiradékon dinsztelem a felaprított vöröshagymát, majd rajta pirítom a felszelt gombát.

Pirospaprikával hintem és vízzel felöntve párolom.

Lisztes tejföllel behabarom és finomra vágott kaporral ízesítem a gombát.

Mehet rá az elősütött karaj és átforralom az egészet.

Neked ajánljuk