Kapribogyós bavette

Kapribogyós bavette

Elkészítési idő

15 perc alatt elkészülő ételek

Elkészítés nehézsége

Egyszerű ételek

Árkategória

Olcsó ételek

Hozzávalók:

  • 20 dkg kimagozott zöld olajbogyó
  • bors
  • 1 dkg sózott kapribogyó
  • fél db citrom
  • 35 dkg bavette tészta
  • 4 evőkanál extra szűz olívaolaj
  • 1 csokor petrezselyem

Elkészítés:

Elkészítés:

Turmixoljuk össze a felaprított olívabogyót, a kapribogyót és a petrezselymet!

Tegyük be a masszát egy tálkába a citromlével és az olajjal együtt! Keverjük össze! Ízesítsük borssal és sóval!

Főzzük meg a tésztát sós vízben! Keverjük össze a pestóval!

Neked ajánljuk