Káposztás tésztás malachús

Káposztás tésztás malachús

Elkészítési idő

90 perc alatt elkészülő ételek

Elkészítés nehézsége

Közepesen bonyolult ételek

Árkategória

Közepesen költséges ételek

Hozzávalók:

  • 2 kg bőrös malachús

A páchoz:

  • 3 babérlevél
  • 2 evőkanál méz
  • bors
  • 1 fej fokhagyma
  • 2 fej hagyma
  • 1 dl víz

A körethez:

  • 20 dkg kocka tészta
  • ételízesítő
  • étolaj
  • 1 fej hagyma
  • kevés hagyma
  • 1 alma
  • 1/4 fej kelkáposzta

Elkészítés:

Elkészítés:

Pác:

Keverjük össze a felvágott hagymákat a többi hozzávalóval! Tegyük bele a húsokat, és hagyjuk 1 éjszakát állni!

Másnap csepegtessük le, majd pároljuk puhára forró sütőben!

Szedjük ki a húsokat!

Köret:

Főzzük ki a tésztát! Kockázzuk fel a kelkáposztát, majd pároljuk meg kevés olajon! Tegyük bele a hagymát, a páchagymát és ételízesítőt! Ha félpuha lett, tegyük bele a felkockázott almát! Óvatosan keverjük!

Keverjük össze a tésztával, és locsoljuk meg kis pecsenyelével!

Hasonló receptek