Káposztás-marhasültes burgonyalepény

Káposztás-marhasültes burgonyalepény

Elkészítési idő

45 perc alatt elkészülő ételek

Elkészítés nehézsége

Pofonegyszerű ételek

Árkategória

Közepesen költséges ételek

Hozzávalók:

  • 35 dkg marhasült
  • 70 dkg burgonya
  • 35 dkg fejeskáposzta
  • 1 fej nagy vöröshagyma
  • 2 evőkanál olívaolaj
  • 1/2 mokkáskanál só
  • 1 mokkáskanál majoránna

Elkészítés:

A marhasültet durvára összevágom, a káposztát vastagabbra szelem, 3 percet főzöm vízben, a krumplit megfőzöm és áttöröm.

1 evőkanál olajon, közepes lángon megdinsztelem a nagyobbra aprított hagymát, majd megpárolom vele a sóval és majorannával ízesített káposztát (kb. 2-3 percig).

Hozzáadom a húst, burgonyát, majd további 5 percet még sütöm.

A lepényt megfordítom, a másik oldalát szintén 5 percig sütöm és már kész is.

Ízlés szerint sült zöldségekkel vagy salátával tálalom.

Neked ajánljuk