Hozzávalók:
  • 20 dkg füstölt bacon
  • 1/2 kg savanyú káposzta
  • 10 szem kettévágott borókabogyó
  • 10 szem egész feketebors
  • 3 babérlevél
  • 1 liter füstölt lé kockából
  • 20 dkg füstölt bacon
  • 1/2 kg savanyú káposzta
  • 10 szem borókabogyó
  • 10 szem egész feketebors
  • 3 db babérlevél
  • 1 liter füstölt lé kockából

Káposzta bajor módra

Elkészítési idő
4,0 3 Értékelés
Elkészítés nehézsége egyszerű
Árkategória pénztárcabarát

Elkészítés:

Felkockázom apróra a bacont és kipirítom.Rárakom a savanyú káposztát, a borókabogyót, babérlevelet, feketebors szemeket és ráöntöm a füstölt levet.Takarék lángon főzöm a káposztát fedél alatt nagyjából 1,5 óráig és néha megkeverem főzés közben.Főként húsételek mellé ajánlott.