Elkészítés:
A felvert tojást, áttört túrót, lisztet, szódabikarbónát, vaníliás cukrot alaposan összedolgozom.
Evőkanállal halmokat szaggatok a tésztából forró, bő olajba, majd aranybarnára sütöm őket.
Ha kész, akkor a felesleges olajat lecsepegtetem róluk és melegen átforgatom porcukorban.
Még több recept, konyhai praktika, videó a blikk.hu/recepttar oldalon.
Ez is érdekelheti
Kategóriák
Magyaros receptek
,
Vegetáriánus ételek
,
Falatkák, előételek, vendégvárók
,
Magyaros ételek
,
Klasszikus ételek
,
Házias ételek
,
Gyerekek is elkészíthetik
,
Uzsonnára valók
,
Társaság ételek
,
Finomságok gyerekzsúrra
,
Előételek, borkorcsolyák
,
Olcsó ételek
,
Egyszerű ételek
,
30 perc alatt elkészülő ételek
,
Előételek
,
Hirtelensültek
,
Tésztaételek
,
Desszertek
,
Túrós ételek