Kalácsfelfújt

Kalácsfelfújt

Elkészítési idő

45 perc alatt elkészülő ételek

Elkészítés nehézsége

Pofonegyszerű ételek

Árkategória

Olcsó ételek

Hozzávalók:

  • kalács
  • kristálycukor
  • vaníliás cukor
  • őrölt fahéj
  • tej
  • 2 db tojás

Elkészítés:

Elkészítés:

A kalácsot felszeleteljük. A tojásokat a cukorral és a vaníliás cukorral felverjük, hozzákeverjük a tejet. Kivajazunk egy jénai tálat.

A kalácsszeleteket belemártjuk a cukros, tojásos tejbe, és a tálba rakosgatjuk. Minden réteget megszórunk kevés cukorral elkevert fahéjjal, majd addig rétegezzük, míg a kalács el nem fogyott. A maradék tejet ráöntjük.

Előmelegített sütőben megsütjük. Porcukorral meghintve tálaljuk.

Neked ajánljuk