Kakukkfüves csirkemáj

Kakukkfüves csirkemáj

Elkészítési idő

30 perc alatt elkészülő ételek

Elkészítés nehézsége

Egyszerű ételek

Árkategória

Pénztárcabarát ételek

Hozzávalók:

2 személynek:

  • 5 db csirkemáj
  • 2 evőkanál olívaolaj
  • őrölt fehérbors
  • kakukkfű
  • szerecsendió

A polentához:

  • 10 dkg kukoricadara
  • 4 dl víz
  • 1 db húsleveskocka
  • 5 dkg vaj
  • 20 dkg gomba
  • őrölt fehérbors
  • 2 evőkanál olívaolaj

Elkészítés:

A májat tisztítsuk meg, és vágjuk félbe.

Egy serpenyőbe hevítsük fel az olajat, majd adjuk hozzá először a sót és a fűszereket, majd a feldarabolt csirkemájat. Ezután süssük meg. A gombát vágjuk fel kisebb kockákra, majd kezdjük el az olívaolajon párolni. Ízesítsük.

A vizet forraljuk fel, és öntsük fel vele a kukoricadarát. Amikor elkezd besűrűsödni, keverjük bele a vajat, majd az előzőleg megpárolt gombát.

Neked ajánljuk