Kakaós töltött ostya

Kakaós töltött ostya
Elkészítési idő
Értékelés
Elkészítés nehézsége pofonegyszerű
Árkategória olcsó
Hozzávalók:
  • ostyalapok
  • 40 dkg porcukor
  • 2 dl tej
  • 40 dkg darált keksz
  • 25 dkg margarin
  • kevés darált mogyoró, vagy dió
  • 10 dkg háztartási keksz összetörve
  • 1 evőkanál kakaópor
  • pici rum aroma
  • ostyalapok
  • 40 dkg porcukor
  • 2 dl tej
  • 40 dkg darált keksz
  • 25 dkg margarin
  • kevés darált mogyoró, vagy dió
  • 10 dkg háztartási keksz összetörve
  • 1 evőkanál kakaópor
  • pici rum aroma

Elkészítés:

A porcukrot, a tejet és a margarint felmelegítjük, beletesszük a darált kekszet, a diót vagy mogyorót és az összetört kekszet és alaposan elkeverjük.

Kenünk a masszából az első ostyalapra, majd rátesszük a második lapot, ezt is megkenjük, majd addig folytatjuk, amíg tart a krém.

A tetejére nehezéket teszünk, másnap szeleteljük.

Megjegyzés:

A receptet Markos Mária küldte be. Köszönjük!

Még több recept, konyhai praktika, videó a blikk.hu/recepttar oldalon. Ez is érdekelheti