Juhtúróval göngyölt csirkemell

Juhtúróval göngyölt csirkemell

Elkészítési idő

45 perc alatt elkészülő ételek

Elkészítés nehézsége

Pofonegyszerű ételek

Árkategória

Pénztárcabarát ételek

Hozzávalók:

  • 1 nagyobb csirkemell
  • 4 evőkanál juhtúró
  • 1 kis csokor kapor
  • bors
  • 4 db nagyobb burgonya
  • 1 kis csokor petrezselyem
  • kevés olaj a sütéshez

Elkészítés:

A csirkemellet felszeleteljük, kicsit megklopfoljuk. Sózzuk, borsozzuk ízlés szerint. A juhtúrót az apróra vágott kaporral összekeverjük. A burgonyát közben meghámozzuk, apró kockára vágjuk és megfőzzük.

A csirkemell közepébe kanalazunk egy kis juhtúrót majd feltekerjük. Húspálca segítségével összetűzzük, hogy a sütésnél ne essen szét. Kevés olajon magas falú serpenyőben készre sütjük őket.

A burgonyához a petrezselymet apróra vágjuk, és a csirkemell olajába megdinszteljük, nagyon finom ízt ad neki a kifolyt juhtúró.

A megfőtt burgonyát összekeverjük a petrezselyemmel, majd még kicsit összepirítjuk őket.

Neked ajánljuk