Elkészítés:
A magozott cseresznyét felteszem főni a cukros vízben, megszórom egy csipet fahéjjal, belereszelem 1 citrom héját, és addig főzöm, míg sűrű szószt kapok.
A tésztához a tojásokat a cukorral habosra keverem, hozzáadom az olajat, a vanília-aromát és a citromaromát, majd a joghurtot, végül a sütőporral elkevert lisztet.
Beleöntöm egy sütőpapírral bélelt tepsibe, rákanalazom a kihűlt cseresznyét, nem kell lecsepegtetni, csak ráteszem a tésztára kanállal.
Közepesen meleg sütőben kb. 20-25 percig sütöm.
Még több recept, konyhai praktika, videó a blikk.hu/recepttar oldalon.
Ez is érdekelheti
Kategóriák
Vegetáriánus ételek
,
Klasszikus ételek
,
Házias ételek
,
Uzsonnára valók
,
Pénztárcabarát ételek
,
Egyszerű ételek
,
60 perc alatt elkészülő ételek
,
Desszertek
,
Joghurtos ételek
,
Gyümölcsös ételek
,
Piték