Indiai padlizsános lecsó

Indiai padlizsános lecsó
Elkészítési idő
3,0 4 Értékelés
Elkészítés nehézsége pofonegyszerű
Árkategória olcsó
Hozzávalók:
  • 1 db padlizsán
  • 3 szál újhagyma
  • 3 szem paradicsom
  • 4 gerezd fokhagyma
  • 1 pohár joghurt
  • olívaolaj
  • 1 mk. őrölt gyömbér
  • 1 mk. kurkuma
  • csipet chili
  • csipet cukor
  • korianderlevél
  • bors
  • 1 db padlizsán
  • 3 szál újhagyma
  • 3 szem paradicsom
  • 1 fej fokhagyma
  • 1 pohár joghurt
  • olívaolaj
  • 1 mk. őrölt gyömbér
  • 1 mk. kurkuma
  • chili
  • cukor
  • korianderlevél
  • bors

Elkészítés:

A karikázott újhagymát olívaolajon dinsztelem és mehet bele a felaprított fokhagyma, paradicsom.

Pár perc után a héjával együtt felkockázott padlizsánt is belerakom.

Ízesítem sóval, borssal, kurkumával, chiliporral és kis vizet ráöntve párolom.

Mikor majdnem puha, akkor joghurttal leöntöm és korianderrel fűszerezem.

Kavargatva összefőzöm és készen is van.

Még több recept, konyhai praktika, videó a blikk.hu/recepttar oldalon. Ez is érdekelheti