Elkészítés:
A tészta hozzávalóit összeállítjuk, annyi tejet adva hozzá, hogy jól gyúrható tésztát kapjunk. Folpackba csomagoljuk, és kicsit pihenni hagyjuk.
A pudingot a vízben megfőzzük, hűlni hagyjuk. Még melegen beletördelhetünk pár kocka étcsokit.
A tésztát 4 felé osztjuk, és zsírozott, közepes tepsi hátán egyenként megsütjük (laponként kb.10-12 perc).
A krémhez a margarint habosra keverjük a cukorral, folyamatosan hozzáadjuk a többi hozzávalót, majd a kihűlt pudinggal simára keverjük.
A krémmel megtöltjük a lapokat, a tetejére az 1 kanál olajjal felmelegített csokimázat öntjük. Tetszés szerint díszíthetjük.
(Ebből a mennyiségből most két kisebb tortát készítettem. A betöltés után kettévágtam a lapokat.)
Megjegyzés:
A receptet Vankó Sándorné küldte be. Köszönjük!
Még több recept, konyhai praktika, videó a blikk.hu/recepttar oldalon.
Ez is érdekelheti
Kategóriák
Vegetáriánus ételek
,
Házias ételek
,
Ünnepi ételek
,
Ünnepi ételek
,
Húsvéti ételek
,
Tavaszi ételek
,
Pénztárcabarát ételek
,
Egyszerű ételek
,
75 perc alatt elkészülő ételek
,
Desszertek
,
Torta receptek
,
Csokis receptek
,
Sütemények