Hússaláta maradék főtt zöldségekből és főtthúsból

Hússaláta maradék főtt zöldségekből és főtthúsból
Elkészítési idő
Értékelés
Elkészítés nehézsége pofonegyszerű
Árkategória pénztárcabarát
Hozzávalók:
  • 2 szál főtt sárgarépa
  • 2 szál főtt fehérrépa
  • 3 db savanyú uborka
  • 1 db alma
  • 20 dkg főtt karaj vagy csirkemell (bármilyen főtt hús jó)
  • 1,5 dl light tojás és cukor nélküli majonéz
  • 2 evőkanál laktózmentes tejföl
  • 1 evőkanál mustár
  • 2 szál főtt sárgarépa
  • 2 szál főtt fehérrépa
  • 3 db savanyú uborka
  • 1 db alma
  • 20 dkg főtt karaj vagy csirkemell (bármilyen főtt hús jó)
  • 1,5 dl light tojás és cukor nélküli majonéz
  • 2 evőkanál laktózmentes tejföl
  • 1 evőkanál mustár

Elkészítés:

A répát, a zöldséget, az uborkát, a tisztított almát és főtt húst tetszés szerinti kockára vágjuk. A majonézt a mustárt és a tejfölt összekeverjük.

Az összevágott húst és a zöldségeket egy tálba tesszük, ráhalmozzuk a majonézes öntetett és összekeverjük. 2 órára hűtőbe tesszük, hogy az ízek összeérjenek.

Önállóan vagy sültek, halak mellé kínáljuk.

Ezt a hússalátát akkor szoktam készíteni, ha húslevest főzök és sok főtt zöldség és főtt hús marad meg.

Megjegyzés:

A receptet Szekeres Lajosné Klári küldte be. Köszönjük!