Elkészítés:
A húspogácsa hozzávalóit alaposan elkeverjük, összedolgozzuk, majd 10 percet állni hagyjuk.
A sütőt 180 fokra előmelegítjük.
A sütőtepsibe sütőpapírt teszünk, amit olajjal lekenünk. A húsmasszából pogácsákat formázunk, kicsit lelapogatjuk, majd az előmelegített sütőben 25 perig sütjük.
Ezután mindegyik húspogácsára egy szelet mozzarellát teszünk, a tetejére 1 teáskanál pestót, felszeletelt paradicsomot, kevés reszelt sajtot és visszatoljuk a már grill fokozatra állított sütőbe és 10 perc alatt készre sütjük.
Salátával, burgonyakrokettel tálaljuk.
Ízlés szerint még megszórhatjuk a tetejét kockára vágott mozzarellával.
Megjegyzés:
A receptet Tóth Judit küldte be. Köszönjük!
Még több recept, konyhai praktika, videó a blikk.hu/recepttar oldalon.
Ez is érdekelheti
Kategóriák
reformkonyha
,
grill
,
ebéd-vacsora otthonra
,
nyári
,
Őszi
,
téli
,
tavaszi
,
pénztárcabarát
,
pofonegyszerű
,
60 perc
,
főétel
,
sajtos