Húsos rókagombaragu

Húsos rókagombaragu
Elkészítési idő
Értékelés
Elkészítés nehézsége közepesen bonyolult
Árkategória költséges
Hozzávalók:
  • 70 dkg rókagomba
  • 15 dkg disznóhús
  • 2 szem paradicsom
  • 1 db sárga paprika
  • 1 fej nagy vöröshagyma
  • 1 dl tejföl
  • 2 ek. liszt
  • ételízesítő
  • bors
  • 70 dkg rókagomba
  • 15 dkg disznóhús
  • 2 szem paradicsom
  • 1 db sárga paprika
  • 1 fej nagy vöröshagyma
  • 1 dl tejföl
  • 2 ek. liszt
  • ételízesítő
  • bors

Elkészítés:

Kevés olajon megdinsztelem az aprított hagymát, majd vele párolom a húst, darabolt paradicsomot, paprikát, fél deci vízzel.

Eközben kedvem szerint ízesítem, és 10 perc múlva a szeletelt gombais mehet bele.

Gyakran kavargatva főzöm puhára, végül lisztes tejföllel habarom.

Átforralva készen is van.

Még több recept, konyhai praktika, videó a blikk.hu/recepttar oldalon. Ez is érdekelheti