Húsos rakott tészta

Húsos rakott tészta
Elkészítési idő
5,0 1 Értékelés
Elkészítés nehézsége
Árkategória
Hozzávalók:
  • 50 dkg sertés darált hús
  • 25 dkg kockatészta
  • 1 fej hagyma
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 2 evőkanál olaj
  • 1 kis doboz tejföl
  • 1 mokkáskanál ételízesítő
  • 2 evőkanál kechup
  • 15 dkg reszelt sajt
  • bors ízlés szerint
  • 50 dkg darált sertéshús
  • 25 dkg kockatészta
  • 1 fej hagyma
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 2 evőkanál olaj
  • 1 kis doboz tejföl
  • 1 mokkáskanál ételízesítő
  • 2 evőkanál kechup
  • 15 dkg reszelt sajt
  • bors

Elkészítés:

Az olajat felforrósítjuk, majd megpirítjuk rajta a hagymát és azon a darált húst. Közben fűszerezzük.

A tésztát sós forró vízben megfőzzük, leszűrjük.

Egy jénai tálat kiolajozunk, beleterítjük a tészta felét, rásimítjuk a húst, majd a tejföllel bevonjuk. Mehet rá a tészta másik fele. A tetejére reszelt sajtot szórunk, és 180 fokra előmelegített sütőben pirosra sütjük.

Megjegyzés:

A receptet Fajcsákné Judit küldte be. Köszönjük!

Még több recept, konyhai praktika, videó a blikk.hu/recepttar oldalon. Ez is érdekelheti