Húsos nyárs

Húsos nyárs

Elkészítés nehézsége

Pofonegyszerű ételek

Árkategória

Pénztárcabarát ételek

Hozzávalók:

  • 30 dkg sertéshátszín
  • 10 dkg kolbász
  • 20 dkg virsli
  • 1 db sárga színű paprika
  • 1 db zöldpaprika
  • 1 db kaliforniai paprika
  • 3 db hagyma
  • grillfűszer
  • zsiradék

Elkészítés:

A hátszínt kisebb kockákra vágjuk, a virslit, a kolbászokat és a hagymát egyenlő vastag karikákra szeleteljük.

A megmosott paprikákat egyenletes nagyságú darabokra vágjuk, és megpároljuk. A húsokat a grillfűszerbe forgatjuk, majd az alapanyagokat váltogatva feltűzdeljük a hústűre.

A nyársakat felforrósított zsiradékban kisütjük, majd alufóliába csomagoljuk, és 190 fokra előmelegített sütőben kb. 15 percig tovább sütjük.

Neked ajánljuk