Húsos-gombás burgonyapite

Húsos-gombás burgonyapite

Elkészítési idő

60 perc alatt elkészülő ételek

Elkészítés nehézsége

Egyszerű ételek

Árkategória

Pénztárcabarát ételek

Hozzávalók:

  • 50 dkg burgonya
  • 50 dkg darált csirkemell
  • 20 dkg csiperke gomba
  • 1 fej vöröshagyma
  • 2,5 dl csirkeleves
  • 1 db tojássárga
  • 3 ek. olaj
  • 2 ek. ketchup
  • 1 ek. vaj
  • csipet őrölt szerecsendió

Elkészítés:

A héjában főtt krumplit hámozva áttöröm.

Olajon színtelenre pirítom a darált húst.

Mehet bele az aprított hagyma, vékonyra zelt gomba, sózva, borsozva.

A húslevessel felöntve főzöm 10 percet, utána ketchuppal keverem.

A krumplit csipet szerecsendióval, sóval, borssal, tojássrágával keverem ki.

Kikent sütőedénybe halmozom a ragut, majd bevonom a krumplival.

200 fokon készre sütöm 30 perc alatt.

Neked ajánljuk