Húsos gombaleves

Húsos gombaleves

Elkészítési idő

30 perc alatt elkészülő ételek

Elkészítés nehézsége

Egyszerű ételek

Árkategória

Közepesen költséges ételek

Hozzávalók:

  • 2 üveg szeletelt gomba
  • 20 dkg füstölt, főtt tarja
  • 4 gerezd fokhagyma
  • 2 húsleveskocka
  • tejszín
  • liszt
  • reszelt sajt
  • petrezselyemzöld

Elkészítés:

Kis olajon aprított fokhagymát dinsztelek, a kockázott tarját és a laskára vágott gombát megpirítom rajta. Vízzel felöntöm, a leveskockákat belerakom, majd átforralom. Utána tejszínes habarással sűrítem a levest és petrezselyemmel hintem a tetejét. Levesgyönggyel és reszelt sajttal lehet tálalni.

Hasonló receptek