Húsos burek

Húsos burek
Elkészítési idő
5,0 1 Értékelés
Elkészítés nehézsége közepesen bonyolult
Árkategória közepesen költséges
Hozzávalók:
  • 50 dkg darált hús
  • 3 fej vöröshagyma
  • bors
  • vaj
  • 4 tojás
  • 2 dl tej
  • réteslap
  • 50 dkg darált hús
  • 3 fej vöröshagyma
  • bors
  • vaj
  • 4 db tojás
  • 2 dl tej
  • réteslap

Elkészítés:

A húst a vöröshagymával megpirítjuk, sózzuk, borsozzuk. A tűzről levéve hagyjuk kihülni, kevés olvasztott vajjal, a tojásokkal és a tejjel elkeverjük.

A tepsit vajjal kikenjük, beleteszünk 2-3 réteslapot (minden rétegét zsiradékkal bekenjük), ráhalmozzuk a tölteléket, majd egy újabb lapot terítünk rá. Ismét töltelék és megint lap jön.

A legtetejére olvasztott vajat locsolunk, és meleg sütőbe téve megsütjük

Még több recept, konyhai praktika, videó a blikk.hu/recepttar oldalon. Ez is érdekelheti