Elkészítés:
A húst a vöröshagymával megpirítjuk, sózzuk, borsozzuk. A tűzről levéve hagyjuk kihülni, kevés olvasztott vajjal, a tojásokkal és a tejjel elkeverjük.
A tepsit vajjal kikenjük, beleteszünk 2-3 réteslapot (minden rétegét zsiradékkal bekenjük), ráhalmozzuk a tölteléket, majd egy újabb lapot terítünk rá. Ismét töltelék és megint lap jön.
A legtetejére olvasztott vajat locsolunk, és meleg sütőbe téve megsütjük
Még több recept, konyhai praktika, videó a blikk.hu/recepttar oldalon.
Ez is érdekelheti
Kategóriák
Török receptek
,
Klasszikus ételek
,
Mediterrán ételek
,
Házias ételek
,
Bulizáshoz, vendégséghez
,
Receptek ebédhez, vacsorához
,
Társaság ételek
,
Közepesen költséges ételek
,
Közepesen bonyolult ételek
,
60 perc alatt elkészülő ételek
,
Előételek
,
Főételek
,
Sertéshúsos ételek