Húshoz való töltelék

Húshoz való töltelék

Elkészítési idő

30 perc alatt elkészülő ételek

Elkészítés nehézsége

Egyszerű ételek

Árkategória

Pénztárcabarát ételek

Hozzávalók:

  • 2 zsemle
  • 3 tojás
  • 4 gomba
  • 2 hagyma
  • 20 dkg csirkemáj
  • ételízesítő
  • majoránna
  • bors
  • petrezselyemzöld

Elkészítés:

A zsemléket beáztatom, majd jól kinyomkodom. A csirkemájat lekaparom, a gombát apró darabokra vágom, a petrezselyemzöldet is aprítom.

A hagymát felkockázom, és kevés olajon elkezdem párolni, majd hozzáadom a gombát, ízlés szerint fűszerezem, és tovább párolom. Pár perc után megszórom a petrezselyemzölddel, hozzáadom a csirkemájat, és állandó keverés mellett tovább párolom.

Ezután hozzáadom az áztatott, összemorzsolt zsemlét, és ezzel is párc percig kevergetve párolom. Majd ráöntöm a felvert tojásokat, és jól összesütöm. Kicsit hagyom hűlni, és utána a húsba töltöm.

Neked ajánljuk