Hozzávalók:
  • személyenként:
  • 1 nagyobb szelet sertéscomb
  • 1 tojás
  • olaj
  • bors
  • 1 szelet pirítós
  • savanyú uborka
  • szardellapaszta
  • 1 nagyobb szelet sertéscomb
  • 1 tojás
  • olaj
  • bors
  • 1 szelet pirítós
  • savanyú uborka
  • szardellapaszta

Holstein szelet

Elkészítési idő
5,0 1 Értékelés
Elkészítés nehézsége pofonegyszerű
Árkategória pénztárcabarát

Elkészítés:

Klopfold ki a husikat, márts lisztbe, majd süsd meg mindkét oldalukat forró olajon.

Süss tükörtojásokat, és csúsztasd őket a husikra egyenként.

Minden egyes szelet pirítóst vágj 4 kockára, nyomj a tetejükre szardellpasztát, és savanyú uborka szeleteket.

Tálald a husit a kenyérszeletekkel, és párolt zöldséggel.