Hólabda torta

Hólabda torta

Elkészítési idő

60 perc alatt elkészülő ételek

Elkészítés nehézsége

Közepesen bonyolult ételek

Árkategória

Közepesen költséges ételek

Hozzávalók:

  • 8 tojásos kakaós piskóta

A krémhez:

  • 7 dkg kókuszreszelék
  • 2,5 evőkanál liszt
  • 2,5 dl tej
  • 10 dkg cukor
  • 12 dkg margarin

A kakaós öntethez:

  • 1 evőkanál kakaópor
  • 0,5 dl tej
  • 5 dkg margarin
  • 5 dkg cukor

Elkészítés:

Főzzük össze a tejet, a cukrot és a lisztet. Miután kihűlt, keverjük bele a kókusreszeléket és a margarint.

A piskótát töltsük meg a krémmel.

Öntetnek főzzük össze a tejet a cukorral és a kakaóporral, majd adjuk hozzá a margarint.

Öntsük le a tortát az öntettel, majd miután kihűlt, szeleteljük fel.

Neked ajánljuk