Elkészítés:
A libamájat (libaháj hiányában) bacon szalonnába burkoljuk, majd alá is rakunk néhány szeletet és kevés libazsírt.
Előbb 100 fokon sütjük kb. 60 percig, majd feltekerjük a sütőt 150 fokra, a végén pedig 180 fokra – a sütés kb. 2 óra, hogy a bacon szép piros, ropogós legyen.
Köretnek tepsiben kevés libazsírban sült zöldségeket sütünk, majd azzal kínáljuk.
Megjegyzés:
A receptet Horvát Árpádné Judit küldte be. Köszönjük!
Még több recept, konyhai praktika, videó a blikk.hu/recepttar oldalon.
Ez is érdekelheti
Kategóriák
Belsőségek
,
Grill ételek
,
Receptek ebédhez, vacsorához
,
Nyári ételek
,
Őszi ételek
,
Tavaszi ételek
,
Pénztárcabarát ételek
,
Egyszerű ételek
,
Több mint 90 perc alatt elkészülő ételek
,
Főételek
,
Cukkinis receptek
,
Gombás ételek
,
Gyümölcsös ételek