Hozzávalók:
  • 5 db közepes uborka
  • 5 dl natúr joghurt
  • 3 gerezd zúzott fokhagyma
  • 3 dl tej
  • bors
  • kapor
  • 5 db közepes uborka
  • 5 dl natúr joghurt
  • 3 gerezd zúzott fokhagyma
  • 3 dl tej
  • bors
  • kapor

Hideg uborkaleves

Elkészítési idő
4,0 2 Értékelés
Elkészítés nehézsége pofonegyszerű
Árkategória olcsó

Elkészítés:

Az uborka 3/4 részét káposztareszelőn legyaluljuk, besózom, állni hagyom, majd kinyomkodom. A maradék uborkát apró kockára vágom. Egy tálban a többi hozzávalót összekeverem, majd a reszelt uborkát is beleteszem, elkeverem és az uborka kockákat is beleszórom. Jól behűtve tálalom.