Hideg sajttekercs

Hideg sajttekercs
Elkészítési idő
4,0 5 Értékelés
Elkészítés nehézsége közepesen bonyolult
Árkategória közepesen költséges
Hozzávalók:
  • 30 dkg trappista sajt
  • A töltelékhez:
  • 20 dkg gépsonka
  • 4-5 keménytojás
  • 1 csokor petrezselyem
  • 1 doboz ömlesztett kockasajt
  • 30 dkg trappista sajt
  • 20 dkg gépsonka
  • 4-5 keménytojás
  • 1 csokor petrezselyem
  • 1 doboz ömlesztett kockasajt

Elkészítés:

A 30 dkg trappista sajtot forró vízbe teszem, hogy meglágyuljon, majd a vízből kiveszem, alufólián kisodrom, és megtöltöm.

A töltelékhez a sonkát ledarálom, a 4-5 keményre főtt tojást felaprítom, az ömlesztett sajtot hozzákeverem, beleteszem az apróra vágott petrezselyemzöldet. Jól összekeverem, és a kisodort sajtra kenem, ezután feltekerem.

Megjegyzés:

A receptet Csuka Lászlóné küldte. Köszönjük!