Elkészítés:
A 30 dkg trappista sajtot forró vízbe teszem, hogy meglágyuljon, majd a vízből kiveszem, alufólián kisodrom, és megtöltöm.
A töltelékhez a sonkát ledarálom, a 4-5 keményre főtt tojást felaprítom, az ömlesztett sajtot hozzákeverem, beleteszem az apróra vágott petrezselyemzöldet. Jól összekeverem, és a kisodort sajtra kenem, ezután feltekerem.
Megjegyzés:
A receptet Csuka Lászlóné küldte. Köszönjük!
Még több recept, konyhai praktika, videó a blikk.hu/recepttar oldalon.
Ez is érdekelheti
Kategóriák
magyar
,
falatkák/tapas
,
klasszikus
,
házias
,
buli
,
társaság
,
apero
,
közepesen költséges
,
közepesen bonyolult
,
45 perc
,
előétel
,
szendvics
,
sertéshúsos
,
sajtos