Hideg málnaleves

Hideg málnaleves

Elkészítési idő

30 perc alatt elkészülő ételek

Elkészítés nehézsége

Pofonegyszerű ételek

Árkategória

Pénztárcabarát ételek

Hozzávalók:

  • 25 dkg friss málna
  • 1 csomag vaníliás cukor
  • 1 csapott evőkanál barna cukor
  • 3 dl hideg tej

a díszítéshez:

  • tejszínhab
  • málna szemek

Elkészítés:

A málnát, a vaníliás cukrot, a barna cukrot és a tejet aprító gépbe tesszük, majd alacsony fokozaton összeaprítjuk. (A lényeg, hogy ne pépes turmix jellegű legyen, hanem maradjanak apró málna darabok is.)

Az így elkészült levest tejszínhabbal és friss málna szemmel díszítve tálaljuk.

A receptet Nemes-Pádár Csilla küldte be. Köszönjük!

Hasonló receptek