Hideg málnaleves

Hideg málnaleves
Elkészítési idő
Értékelés
Elkészítés nehézsége pofonegyszerű
Árkategória pénztárcabarát
Hozzávalók:
  • 25 dkg friss málna
  • 1 csomag vaníliás cukor
  • 1 csapott evőkanál barna cukor
  • 3 dl hideg tej
  • a díszítéshez:
  • tejszínhab
  • málna szemek
  • 25 dkg friss málna
  • 1 csomag vaníliás cukor
  • 1 csapott evőkanál barna cukor
  • 3 dl hideg tej
  • tejszínhab
  • málna szemek

Elkészítés:

A málnát, a vaníliás cukrot, a barna cukrot és a tejet aprító gépbe tesszük, majd alacsony fokozaton összeaprítjuk. (A lényeg, hogy ne pépes turmix jellegű legyen, hanem maradjanak apró málna darabok is.)

Az így elkészült levest tejszínhabbal és friss málna szemmel díszítve tálaljuk.

Megjegyzés:

A receptet Nemes-Pádár Csilla küldte be. Köszönjük!

Még több recept, konyhai praktika, videó a blikk.hu/recepttar oldalon. Ez is érdekelheti