Hideg babsaláta

Hideg babsaláta

Elkészítési idő

30 perc alatt elkészülő ételek

Elkészítés nehézsége

Pofonegyszerű ételek

Árkategória

Olcsó ételek

Hozzávalók:

  • 1 db konzerv vörösbab
  • 3 db paradicsom
  • 1 fej hagyma (közepes)
  • 2 teáskanál ketchup
  • 1 teáskanál olívaolaj
  • ízlés szerint bazsalikom
  • ízlés szerint só
  • ízlés szerint bors
  • ízlés szerint pirospaprika

Elkészítés:

A hagymát nagyon apróra felkockázzuk. A paradicsomot babszem méretűre vágjuk.

Egy tálban összekeverjük az olajat, a hagymát, a bazsalikomot, sót, borsot, pirospaprikát és a ketchupot. Hozzáadjuk a babot, paradicsomot és párszor átforgatjuk.

Hasonló receptek