Hideg babsaláta

Hideg babsaláta
Elkészítési idő
Értékelés
Elkészítés nehézsége pofonegyszerű
Árkategória olcsó
Hozzávalók:
  • 1 db konzerv vörösbab
  • 3 db paradicsom
  • 1 fej hagyma (közepes)
  • 2 teáskanál ketchup
  • 1 teáskanál olívaolaj
  • ízlés szerint bazsalikom
  • ízlés szerint só
  • ízlés szerint bors
  • ízlés szerint pirospaprika
  • 1 db konzerv vörösbab
  • 3 db paradicsom
  • 1 fej hagyma (közepes)
  • 2 teáskanál ketchup
  • 1 teáskanál olívaolaj
  • bazsalikom
  • bors
  • pirospaprika

Elkészítés:

A hagymát nagyon apróra felkockázzuk. A paradicsomot babszem méretűre vágjuk.

Egy tálban összekeverjük az olajat, a hagymát, a bazsalikomot, sót, borsot, pirospaprikát és a ketchupot. Hozzáadjuk a babot, paradicsomot és párszor átforgatjuk.

Megjegyzés:

A receptet Wagensommer Alexandra küldte be. Köszönjük!

Még több recept, konyhai praktika, videó a blikk.hu/recepttar oldalon. Ez is érdekelheti