Elkészítés:
A sertésvagdaltat villával jól összetörjük. Hozzáadjuk a mustárt és a ketchupot és alaposan összekeverjük. Ízlés szerint füszerezzük. Pár percig állni hagyjuk, hogy az alapanyagok átvegyék egymás ízeit.
A krémet a felszeletelt kenyerekre kenjük és rászórjunk a reszelt sajtot. 160 fokra előmelegített sütőben megsütjük őket. (Reszelt sajt helyett nyugodtan lehet lap sajtot is használni.)
Finom, friss zöldségekkel fogyasztva még fejedelmibb.
Megjegyzés:
A receptet Botos Anna Mária küldte be. Köszönjük!
Még több recept, konyhai praktika, videó a blikk.hu/recepttar oldalon.
Ez is érdekelheti
Kategóriák
Klasszikus ételek
,
Házias ételek
,
Finomságok gyerekzsúrra
,
Nyári ételek
,
Őszi ételek
,
Téli ételek
,
Tavaszi ételek
,
Pénztárcabarát ételek
,
Pofonegyszerű ételek
,
30 perc alatt elkészülő ételek
,
Előételek
,
Sertéshúsos ételek
,
Sajtos ételek