Házi szendvicskrém

Házi szendvicskrém
Elkészítési idő
5,0 1 Értékelés
Elkészítés nehézsége pofonegyszerű
Árkategória pénztárcabarát
Hozzávalók:
  • 250 g sertés vagdalt
  • 3 evőkanál mustár
  • 3 evőkanál ketchup
  • őrölt bors
  • oregánó
  • reszelt sajt
  • 250 g sertés vagdalt
  • 3 evőkanál mustár
  • 3 evőkanál ketchup
  • őrölt bors
  • oregánó
  • reszelt sajt

Elkészítés:

A sertésvagdaltat villával jól összetörjük. Hozzáadjuk a mustárt és a ketchupot és alaposan összekeverjük. Ízlés szerint füszerezzük. Pár percig állni hagyjuk, hogy az alapanyagok átvegyék egymás ízeit.

A krémet a felszeletelt kenyerekre kenjük és rászórjunk a reszelt sajtot. 160 fokra előmelegített sütőben megsütjük őket. (Reszelt sajt helyett nyugodtan lehet lap sajtot is használni.)

Finom, friss zöldségekkel fogyasztva még fejedelmibb.

Megjegyzés:

A receptet Botos Anna Mária küldte be. Köszönjük!

Még több recept, konyhai praktika, videó a blikk.hu/recepttar oldalon. Ez is érdekelheti