Házi puncs fagyi

Házi puncs fagyi
Elkészítési idő
5,0 1 Értékelés
Elkészítés nehézsége pofonegyszerű
Árkategória pénztárcabarát
Hozzávalók:
  • 2 dl tej
  • 1 dl tejszín
  • 3 evőkanál méz (diabetikus méz)
  • 1 citrom leve
  • 10 dkg házi sárgabaracklekvár
  • 1 késhegynyi piros ételfesték (céklapor)
  • fél dl rum (vagy rumaroma)
  • 10 dkg rizslisztes háztartási keksz
  • 10 dkg mazsola (opcionális)
  • 2 dl tej
  • 1 dl tejszín
  • 3 evőkanál méz (diabetikus méz)
  • 1 citrom leve
  • 10 dkg házi sárgabaracklekvár
  • 1 késhegynyi piros ételfesték (céklapor)
  • fél dl rum (vagy rumaroma)
  • 10 dkg rizslisztes háztartási keksz
  • 10 dkg mazsola (opcionális)

Elkészítés:

A hozzávalókat a keksz és a mazsola kivételével robotgéppel összekeverjük, és a fagyi gépbe töltjük és elindítjuk a 30 perces programot.

A program felénél kanalanként a fagyigépbe adagoljuk az apróra tördelt kekszet, majd beletesszük a mazsolát is. A program végeztével a kész fagyit kelyhekbe adagoljuk és azonnal fogyasztható is.

Tejszínhabot kínálhatunk mellé.

(Ha nincs fagylaltgépünk, fél órákra tegyük a fagyasztóba a fagylaltokat a fázisok után és alaposan keverjük át.)

Megjegyzés:

A receptet Scarlett69 küldte be. Köszönjük!